Login
+Follow
Login

Nyheter från Bergans

By allt om friluftsliv on 2015.05.19 In Utrustning

Skärmavbild 2015-05-19 kl. 15.43.53

Kokkaffet stod och puttrade på spisen. Morgondaggen glimrade i solskenet. Jag satte mig ner och tittade igenom dagen posten. ”Tråkigt, tråkigt, ohh!”. Då fick jag fick syn på ett intressant paket som jag väntat på. Jag öppnade paketet och tittade på innehållet. I den lilla lådan låg Bergans nya sommarbyxa Moa Pant. Perfekt byxa nu när det äntligen börjar bli lite varmare. Till min förvåning var dom extremt lätta, dom vägde nästan ingenting. Jag vägde dem. Vikten låg på runt 240g vilket är mer än hälften jämfört med mina andra friluftsbyxor. Jag skulle gissa att det beror på den avskalade designen. Materialet är softshell i fyrvägs stretch vilket gör dem smidiga när man rör på sig. Jag skulle gissa på att byxorna fungerar kanon som klätterbyxor, lätta vandringsbyxor, resebyxor eller bara användas under varmare förhållanden. Det fanns även gott om fickor, nämligen fyra stycken. Två handfickor, en backficka och en benficka. Nu ska byxorna hårdtestas så mer om denna lätta skönhet kommer i ett annat inlägg.

0 Responses to "Nyheter från Bergans"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om oss

Hej! Vi som skriver på denna lilla blogg heter Mattias och Alexander. En lättviktsvandrare som även är en höjdare på klättring, och en som gillar allting från vandring och bushcraft till fiske och paddling. På denna blogg har vi tänkt samla olika äventyr och mycket annat. Vi är ofta ute i det fria och vill man på äventyr så är naturen helt klart rätt plats. Hoppas du finner vår blogg intressant!

Translate
In English
Auf Deutsch
Följ på Facebook Följ mig på Instagram
Ämnen
+Follow

Login