Login
+Follow
Login

Hall of Fame i Grövelsjön

By allt om friluftsliv on 2015.06.30 In Övrigt

Skärmavbild 2015-06-25 kl. 16.25.04

Foto: vitagronabandet.se

Organisationen Fjällfararnas Vita och gröna band har tillsammans med STF planerat en Hall of Fame i Grövelsjön. Den ska invigas sommaren 2016. Klarar man av att färdas på egen låga från Grövelsjön i söder till Treriksröset i norr, så kommer man att få utmärkelsen Fjällfararnas vita eller gröna band. Det är en resa på 130 mil. Man kommer även att få en plats i Grövelsjöns Hall of Fame. Syftet är att inspirera och främja långturer i vår vackra fjällvärld. För mer information klicka här

0 Responses to "Hall of Fame i Grövelsjön"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om oss

Hej! Vi som skriver på denna lilla blogg heter Mattias och Alexander. En lättviktsvandrare som även är en höjdare på klättring, och en som gillar allting från vandring och bushcraft till fiske och paddling. På denna blogg har vi tänkt samla olika äventyr och mycket annat. Vi är ofta ute i det fria och vill man på äventyr så är naturen helt klart rätt plats. Hoppas du finner vår blogg intressant!

Translate
In English
Auf Deutsch
Följ på Facebook Följ mig på Instagram
Ämnen
+Follow

Login