Login
+Follow
Login

Hur bygger man ett timmerhus?

By allt om friluftsliv on 2015.07.12 In Övrigt

Usch! Riktigt dåligt sommarväder ute. Bara moln och 15 grader. Så jag passade på att leta efter roliga videoklipp och hittade denna lilla filmsnutten. Den handlar om hur man bygger ett timmerhus efter konstens alla regler. Tänk om man bara kunde sticka ut i skogen och bygga ett hus med enbart några få verktyg. Så samla hela grannskapet för nu är det filmdax!

 

0 Responses to "Hur bygger man ett timmerhus?"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om oss

Hej! Vi som skriver på denna lilla blogg heter Mattias och Alexander. En lättviktsvandrare som även är en höjdare på klättring, och en som gillar allting från vandring och bushcraft till fiske och paddling. På denna blogg har vi tänkt samla olika äventyr och mycket annat. Vi är ofta ute i det fria och vill man på äventyr så är naturen helt klart rätt plats. Hoppas du finner vår blogg intressant!

Translate
In English
Auf Deutsch
Följ på Facebook Följ mig på Instagram
Ämnen
+Follow

Login