Login
+Follow
Login

Helags – Tredje bäst i världen

By allt om friluftsliv on 2015.08.11 In Övrigt

Skärmavbild 2015-08-05 kl. 14.14.20Foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Watercourse_from_Helags_glacier.JPG

Läge: Jämtlandsfällen

Höjd: 1796 m.ö.h

Helagsfjället är inte bara ett bra ställe att få syn på fjällrävar och glada fjällvandrare. Det är också ett kanonställe att göra en topptur på. National Geographic har gjort en lista med världens tio bästa toppturer. Helagsfjället i Jämtlands län rankas som trea. Läs mer här.

0 Responses to "Helags – Tredje bäst i världen"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om oss

Hej! Vi som skriver på denna lilla blogg heter Mattias och Alexander. En lättviktsvandrare som även är en höjdare på klättring, och en som gillar allting från vandring och bushcraft till fiske och paddling. På denna blogg har vi tänkt samla olika äventyr och mycket annat. Vi är ofta ute i det fria och vill man på äventyr så är naturen helt klart rätt plats. Hoppas du finner vår blogg intressant!

Translate
In English
Auf Deutsch
Följ på Facebook Följ mig på Instagram
Ämnen
+Follow

Login