Login
+Follow
Login

Ny medlem!

By allt om friluftsliv on 2015.10.29 In Övrigt

Tjillevippen!

Jag vill välkomna en till ny bloggare. Nu kommer vi vara två som skriver här på bloggen. Mattias heter han och han är en riktig höjdare på klättring. Om du vill dra ut på tur med en fjäderlätt packning så är han rätt man att fråga. Så för alla lättviktsvandrare och klättringsglada där ute så kommer nu en hel del nya inlägg om just det. Allting från den senaste utrustningen, till spännande äventyr. Ha en härlig höst!

Kolla gärna in vårt instagramkonto och vår Facebooksida.

cropped-Skärmavbild-2015-09-02-kl.-09.34.20.png

0 Responses to "Ny medlem!"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om oss

Hej! Vi som skriver på denna lilla blogg heter Mattias och Alexander. En lättviktsvandrare som även är en höjdare på klättring, och en som gillar allting från vandring och bushcraft till fiske och paddling. På denna blogg har vi tänkt samla olika äventyr och mycket annat. Vi är ofta ute i det fria och vill man på äventyr så är naturen helt klart rätt plats. Hoppas du finner vår blogg intressant!

Translate
In English
Auf Deutsch
Följ på Facebook Följ mig på Instagram
Ämnen
+Follow

Login