Login
+Follow
Login

Vad som hänt och vad som komma skall

By mattias on 2016.09.27 In Övrigt

Hej!

Det var ett tag sedan jag skrev något på den här sidan, men det är eftersom att jag har haft en massa saker att göra. Under sommaren så var alla mina dagar fyllda med klättring och sommarjobb, så att man skulle kunna klättra mer. Om ni vill se bilder från detta så kan ni gärna gå in på min Instagramsida. Jag och Alex (som också är en författare till denna blogg) har även börjat gymnasiet vilket gör så att våran tid blir mycket mer begränsad än vad den var innan. Men vi ska göra vårat bästa för att hålla er uppdaterade. Anledningen till varför jag inte har skrivit om den fjällvandring som jag snackat om tidigare är eftersom att vi fick ställa in den p.g.a dåligt väder. Det skulle regna 50 mm under två dagar! Så även om jag gärna hade velat skriva om Jojo-leden och om Keb. så är detta tyvärr inte möjligt.

Jag har även insett att det nu mer än aldrig förr behövs inspirationskällor för unga, eller för föräldrar som vill få ut unga i naturen. Och jag snackar inte om pokemon! Jag gör mitt bästa för att vara bro mellan naturen och omotiverade unga. Så fråga gärna om det är något!

Vi på Alltomfriluftsliv har även planerat för en vandring på Högakusten under höstlovet. Så, om inte förr, kom gärna tillbaka och läs om det under de kalla novemberdagarna.

Mvh Mattias

0 Responses to "Vad som hänt och vad som komma skall"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om oss

Hej! Vi som skriver på denna lilla blogg heter Mattias och Alexander. En lättviktsvandrare som även är en höjdare på klättring, och en som gillar allting från vandring och bushcraft till fiske och paddling. På denna blogg har vi tänkt samla olika äventyr och mycket annat. Vi är ofta ute i det fria och vill man på äventyr så är naturen helt klart rätt plats. Hoppas du finner vår blogg intressant!

Translate
In English
Auf Deutsch
Följ på Facebook Följ mig på Instagram
Ämnen
+Follow

Login