Login
+Follow
Login

Det nya året!

By mattias on 2017.01.01 In Utrustning

Gott nytt år på er alla!

Under det förra året så blev det mycket mindre äventyr än vi hade väntat oss. Fjällvandringen blev inställd och vi fick inte ihop någon julhajk. Under hösten var vi dock ute på Höga kusten och vi vandrade hela leden i råkalla temperaturer och snöblandat regn. Vi har skrivit inlägg om våran upplevelse men vi har tyvärr inte haft någon möjlighet att publicera dessa då vi har haft problem med att ladda in bilder.

Inför nästa år så hoppas vi att vi ska kunna få ihop till en eller två vandringar under våren. Vi tänkte då sikta på närområdet så det blir nog inga riktiga strapatser. Under sommaren så planerar vi en tvåveckorshajk i Abisko området: Abisko-Kebnekaise-Narvik. Vi tänker främst hålla oss på högfjällen och undvika Kungsleden. Det kommer även bli många höga passövergångar och möjligen några toppbestigningar. Så det ska vi se fram emot!

Hoppas att 2017 blir ett givande år för dig med!

Ses vid jokken!

//Mattias

0 Responses to "Det nya året!"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om oss

Hej! Vi som skriver på denna lilla blogg heter Mattias och Alexander. En lättviktsvandrare som även är en höjdare på klättring, och en som gillar allting från vandring och bushcraft till fiske och paddling. På denna blogg har vi tänkt samla olika äventyr och mycket annat. Vi är ofta ute i det fria och vill man på äventyr så är naturen helt klart rätt plats. Hoppas du finner vår blogg intressant!

Translate
In English
Auf Deutsch
Följ på Facebook Följ mig på Instagram
Ämnen
+Follow

Login